Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Підряд на ремонт укриття на Миколаївщині віддали підприємцю з реєстру корупціонерів

Поточний ремонт підвалу під укриття в ліцеї в Доманівці Миколаївської області проведе ФОП «Єланцев В.В.». Особа з таким ПІБ значиться в реєстрі корупціонерів. 

Про договір стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro.

Договір із ФОПом підписали без проведення відкритих торгів. Сума угоди складає 325 тис. грн. Поточний ремонт підприємець з Баштанки має завершити до 30 листопада 2023 року.

При цьому Єланцев Владислав Володимирович фігурує в реєстрі корупціонерів.

Так, у 2019 році Єланцев, звільнившись з посади молодшого інспектора одного з відділів ДУ «Новобузький виправний центр № 103», не подав декларацію. В результаті справу експосадовця за адміністративне правопорушення розглядав суд у Новому Бузі, визнавши його винним і наклавши штраф.  

Примітно, що відразу після звільнення з державної служби Владислав Єланцев зареєстрував ФОП і почав отримувати бюджетні підряди. Наразі він уже уклав угод на загальну суму майже 2,9 млн грн. 

До того ж родичкою Владислава Єланцева може бути головна спеціалістка фінансового відділу Баштанської міської ради Лілія Єланцева

Скрін YouControl

В декларації чиновниці вказано, що в них з Єланцевим спільне майно. Читайте також: Таємні укриття: В Одесі чиновники заплатять 9,3 млн фігуранту справи про розкрадання

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір