Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Пацієнтів шести медзакладів Одеси за 11 мільйонів годуватиме фірма, де працювали посадовці

Шість медзакладів Одеси невдовзі укладуть угоди з ТОВ «Фабрика смаку». Підприємство постачатиме харчування для пацієнтів. Якщо угоди підпишуть, «Фабрика смаку» отримає в загальному 11 мільйонів гривень. 

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro, повідомляє Центр публічних розслідувань

Йдеться про міські лікарні №5, №8, інфекційну лікарню, міські дитячі лікарні №2, №3, Одеський обласний центр соціально значущих хвороб. Це рамкова угода, яку уклали із трьома товариствами з обмеженою відповідальністю: «Фабрика смаку», «Тонар К» та «Ольга». Після проведення аукціонів в усіх випадках «Фабрика смаку» вийшла переможцем.

Центр публічних розслідувань повідомляє, що «Фабрика смаку» неодноразово ставала переможцем тендерів від мерії щодо харчування пацієнтів клінік чи учнів шкіл. 

Фірма зареєстрована у травні 2015 року зі статутним капіталом 1 тисяча гривень, а вже за два місяці вона отримала замовлення на харчування лікарень Одеси. Директор та власник фірми – Ігор Левінзон.

За даними аналітичної платформи YouControl, декілька працівників підприємства є суб’єктами декларування. Так, Бичок Наталя свого часу поєднувала роботу у «Фабриці смаку» з роботою в Юридичному департаменті Одеської міської ради. А Лянна Євгенія, відповідно до декларації, поєднувала роботу на підприємстві з роботою в Одеському підрозділу антимонопольного комітету.

Читайте також: Міноборони підписало контракт на харчування військових Одещини за 666 мільйонів

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір