Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

15-мільйонний контракт на ремонт дороги на Одещині віддали фірмі ексдепутата

Відділ з питань утримання комунального майна Дачненської сільської ради в Одеській області обрав підрядника для капремонту вулиці Миру. 15-мільйонний тендер отримало товариство з обмеженою відповідальністю «Автодор».

Як повідомляє видання «Інтент», ділянку від Преображенської до вулиці Миру, 81 компанія повинна буде відремонтувати після укладання угоди до 25 грудня. Закупівля проведена у форматі відкритих торгів з особливостями. Після укладання угоди ТОВ може розраховувати на 15 мільйонів 728,6 тисячі гривень.

За даними сервісу YouContol, ТОВ зареєстроване в Чорноморську у 1993 році. Кінцевими бенефіціарами є Олег та Олександр Гончаренки, а також Аркадій Гапуніч.Олег Гончаренко був депутатом Чорноморської міськради під час каденції 2015-2019 років. 

Раніше співвласником компанії був Валентин Гапуніч, ексдепутат Одеської міської ради від партії Геннадія Труханова «Довіряй ділам». Ймовірно, Аркадій Гапуніч доводиться йому родичем, бо має з ним не лише спільну в минулому фірму, а й спільне майно, й спільне по батькові. 

Читайте також: Реконструкцію будинку на Одещині, постраждалого від російської ракети, проведуть без аукціону

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір