Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Реконструкцію будинку на Одещині, постраждалого від російської ракети, проведуть без аукціону

Будинок в Сергіївці, що постраждав від російської ракети, ремонтуватимуть за 10 мільйонів без аукціону. Як повідомляє видання «Інтент», комунальне підприємство «Курорт-Сервіс» Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області обрало підрядником для ремонту будинку пошкодженого в результаті ракетного удару, приватне підприємство «Квадр – 77». 

За даними системи електронних закупівель Prozorro, розкриття пропозицій у тендері з очікуваною вартістю закупівлі 10 мільйонів 270 тисяч гривень відбулося 27 грудня. Закупівля проведена як «відкриті торги з особливостями», тож конкурентів  в компанії «Квадр – 77» не було. 

Підрядник отримає за роботу 10 мільйонів 189 тисяч гривень. Як зазначає «Інтент», нещодавно те ж саме КП «Курорт-Сервіс» уклало угоду із приватним підприємством «Квадр – 77» на проведення капітального ремонту цього ж будинку. ПП «Квадр – 77» виконає роботи за 2 мільйони 230 тисяч гривень. Конкурентів у цього підрядника знову не було, адже закупівля проходила як «відкриті торги з особливостями». 

За даними аналітичної платформи YouControl, приватне підприємство «Квадр – 77» зареєстроване 12 жовтня 2017 року. Його керівником та власником компанії є Дмитро Пєнов. 

Пан Пєнов також є власником МП «Світязь», котре   у 2019 році фігурувало в кримінальній справі щодо капітального ремонту оглядових трибун та підтрибунних приміщень стадіону Дитячої-юнацької спортивної школи по вулиці Незалежності, 14 в Білгороді-Дністровському. Як випливає з матеріалів справи, посадових осіб комунального підприємства “Білгород-Дністровське міське управління капітального будівництва”, підозрювали у зловживанні своїм службовим становищем в інтересах фірми Пєнова. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір