Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

За 11 тисяч доларів вивозив ухилянтів з країни: в Одесі повідомили про підозру організатору схеми незаконного перетину кордону

В Одесі повідомили про підозру громадянину, який, на думку правоохоронців, за 11 тисяч доларів забезпечував трансфер військовозобов’язаних до Румунії через Молдову.

Як повідомляє Нацполіція, підозрюваний в месенджері підшукав «клієнта», проконсультував щодо способу перетину кордону, легалізації перетину на кордоні з іншою країною, а також, що робити «туристу» під час поїздки та скільки вона коштуватиме.

В зазначений час ухилянт та підозрюваний зустрілися у Хаджибейському районі Одеси і на авто вирушили у бік пункту перетину кордону. Дорогою на одній з АЗС пасажир розрахувався із водієм, віддавши йому 11 000 доларів США, але до кордону так і не доїхали, адже їх затримали поліцейські.

Організатору трансферу повідомили про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також: На Одещині затримали прикордонника, який за 10 тисяч доларів допомагав військовозобов’язаним покинути країну

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

4 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір