Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

«Улюбленець» миколаївських чиновників Дмитро Басистий отримав черговий бюджетний підряд

Адміністрація Корабельного району миколаївської міської ради без проведення відкритих торгів уклала угоду на капремонт внутрішньоквартального проїзду на проспекті Богоявленському вартістю майже 800 тис. бюджетних грн. Роботи буде виконувати ФОП Басистий Д. О., який регулярно отримує бюджетні підряди в Миколаєві.

Про договір відомо з системи електронних закупівель Prozorro.

Примітно, що у травні поточного року відомство вже укладало угоду зі згадуваним підприємцем на ремонтні роботи на Богоявленському проспекті. Тоді платникам податків, за інформацією з додаткової угоди, ремонт обійшовся у 3,2 млн грн. А зараз виникла потреба в додаткових роботах. Причому відкриті торги тоді адміністрація Корабельного району також не проводила.

ФОП Басистий Д. О. зареєстрований 2019 року. І за цей короткий час підприємець уже встиг отримати бюджетних підрядів на загальну суму 25 млн грн. Наразі Дмитро Басистий очікує підписання чергової угоди на 2,1 млн грн. Всі договори – в Миколаївській області.

Крім цього Дмитро Басистий є співвласником двох ТОВ – «Кайсер» і «Никстройград».  Компанія «Кайсер» також користується популярністю серед миколаївських чиновників – станом на зараз ТОВ уже уклало угод на загальну суму 74,5 млн бюджетних грн.

Як повідомило видання «Нікцентр», інші співвласники ТОВ «Кайсер» – Андрій Гурко і Андрій Гончаренко – також зареєстрували ФОПи й регулярно отримують бюджетні підряди.  Варто також зазначити, що Андрій Гончаренко, який має реєстрацію в селищі Воскресенське Миколаївської області, вірогідно, був директором Воскресенського селищного комбінату з надання комунальних послуг населенню з 2010 по 2012 рік й тоді ж балотувався до місцевої ради від політичної сили президента-втікача Януковича «Партії регіонів».

Читайте також: Посадовців «Укрзалізниці» на Миколаївщині підозрюють у привласненні 1,6 мільйона гривень

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

5 коментарів

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір