Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині фірмі, що торгує паливом, довірили техобслуговування систем водопостачання

Майже на шість мільйонів бюджетних грн миколаївське обласне КП «Миколаївоблтеплоенерго» замовило послуги технічного обслуговування свердловин і експлуатації систем водопостачання. 

Підряд коштом платників податків без відкритих торгів отримало ТОВ «Смарт органік», головним КВЕДом якого є «оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами». 

Інформація про договір опублікована в електронній системі закупівель Prozorro.

За 6 мільйонів бюджетних гривень компанія до кінця 2023 року має надати низку різних послуг, пов’язаних з водопостачанням у регіоні.

ТОВ «Смарт органік» зареєстрували 2017 року в Києві. Потім перереєстрували в Одесі, й ще раз у Миколаєві. Наразі бенефіціаром ТОВ значиться миколаївець Ярослав Рудницький.

Це перший бюджетний підряд для компанії. Чим саме вона займається, з переліку вказаних при реєстрації видів діяльності незрозуміло. Серед КВЕДів фігурують як оптова торгівля молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами, так і забір, очищення та постачання води.  

Ярослав Рудницький дотичний до низки інших миколаївських компаній, які також отримують бюджетні підряди. Серед них ТОВ «Іннтехно», яке уклало угод на загальну суму 10,7 млн бюджетних грн, ТОВ «Логітек» — на 5 млн грн і ТОВ «Єдині комунальні системи», що з 2016 року підписало договорів на 4,7 млн грн, але отримувало бюджетні підряди й раніше. 

Примітно, що бізнес-партнеркою Рудницького по компанії «Єдині комунальні системи» є директорка миколаївського ЖКП «Дельфін» Іванна Криворучко. За інформацією видання «Нікцентр», компанія «Єдині комунальні системи» неодноразово потрапляла в фокус правоохоронців через можливе розкрадання бюджетних коштів під час виконання робіт.

Читайте також: «Улюбленець» миколаївських чиновників Дмитро Басистий отримав черговий бюджетний підряд

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір