Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі будівництво дитсадка за 143 мільйони без аукціону віддали фігуранту справи табору «Вікторія»

Управління капітального будівництва Одеської міськради без аукціону визначило підрядника для будівництва дитсадка на вулиці Пестеля, 4. Ним стало приватне підприємство «Моноліт», яке фігурує в кримінальних провадженнях щодо розкрадання коштів. Зокрема фірма є фігурантом сумнозвісної справи щодо пожежі в таборі «Вікторія».  

Про це з посиланням на дані в системі електронних закупівель Prozorro, пише «Інтент». 

Закупівлю побудови дитячого садка за майже 144 мільйони оголосили 27 жовтня. Проте її провели лише з одним учасником – приватним підприємством «Моноліт». Після укладання з підрядником угоди, роботи мають бути виконані до 31 грудня 2024 року. Закупівля пройшла у форматі відкритих торгів з особливостями, отже у коротші терміни. 

Зазначимо, за даними системи YouControl, фірма «Моноліт» фігурує у кількох кримінальних провадженнях. Одне з них стосується дитячого табору «Вікторія», де у 2017 році під час пожежі загинули троє дітей. Поліція почала розслідування за фактом порушень вимог пожежної безпеки. Одним з будівельником дерев’яних корпусів якраз було ПП «Моноліт». Також фірма фігурує у провадженні щодо розпилу коштів на реконструкції корпусу табору за рік перед пожежею, зокрема йдеться про розкрадання 11 мільйонів на пожежній сигналізації.

Читайте також: Фігуранту справи табору «Вікторія» довірили ремонти укриттів

Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір