Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

І швець, і жнець: Ремонт дороги на Миколаївщині віддали ФОПу з купою різних КВЕДів

Чорноморська сільська рада Миколаївської області уклала угоду на проведення поточного ремонту дорожнього покриття вартістю 2,3 млн бюджетних грн. За традицією, яка вже склалась під час повномасштабної війни, відкриті торги не проводили. Підряд отримала ФОП Дубогрій М.О., яка займається різними видами діяльності – від торгівлі парфумними та косметичними товарами до будівництва доріг і автострад.

Договір опублікували в системі електронних закупівель Prozorro.

Примітно, що роботи на два з лишком мільйони бюджетних гривень Марина Дубогрій має завершити до 1 грудня. Тобто лише за місяць. 

При цьому ФОП, яка зареєстрована наразі в Одесі, почала займатися підприємництвом у 2017 році й крім будівництва, начебто, займається різними, мало пов’язаними між собою видами діяльності. Серед них – «надання в оренду офісних машин і устатковання, у тому числі комп’ютерів», «надання послуг перукарнями та салонами краси», «дослідження кон’юнктури ринку та виявлення громадської думки» тощо. Тож постає питання компетентності підприємиці при виконанні ремонтних робіт.

ФОП Дубогрій М.О. не вперше отримує бюджетний підряд – так, у 2019 році підприємиця підписала угоду на постачання 350 тонн асфальтобетонної суміші з КП «Херсонські авіалінії» на суму майже мільйон гривень. Відкриті торги тоді також не проводили.

Варто зазначити, що Марина Дубогрій спочатку зареєструвала ФОП у Миколаєві. Змінила адресу на одеську вона лише восени поточного року.

З Миколаєвом, вочевидь, підприємицю пов’язують тісні зв’язки – принаймні до 2015 року людина з таким же ПІБ працювала помічником судді Господарського суду Миколаївської області. А потім помічниця судді Марина Дубогрій підпала під дію закону про очищення влади.  

Скрін YouControl

Читайте також: На Миколаївщині командир частини нарахував військовослужбовцям зайвих 4,6 мільйона гривень

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір