Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

За рибу 4 тисячі, за раків – 2 тисячі: На Одещині під час отримання хабаря затримали рибінспектора

Громадського інспектора Одеського рибоохоронного патруля затримали й звинувачують у корупції. За версією слідства, посадовець брав хабарі за незаконний вилов риби та раків у лимані в Білгород-Дністровському районі.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. Слідчі встановили, що хабар у 22 тисячі гривень посадовцю дав громадянин, який незаконно ловив рибу у Дністровському лимані. 

Це не єдиний випадок корупції за участі інспектора, стверджують правоохоронці. За версією прокуратури, він систематично брав хабарі з рибалок. За місяць він міг «заробити» до 360 тисяч гривень. Його «прайс» становив 4 тисячі гривень на тиждень за вилов риби та 2 тисячі гривень на тиждень за вилов ракоподібних. За ці кошти посадовець обіцяв не заважати ловити рибу та раків незаконно, а також залагоджувати будь-які питання, які могли виникати з боку інших інспекторів та правоохоронців. 

Під час отримання чергової партії корупційних коштів, інспектора затримали. Йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави.

Фото: Одеська обласна прокуратура

Раніше «Антикорупційний вимір» писав, що на Одещині інспектора поліції на воді затримали за хабар 100 тисяч гривень.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір