Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Двоє експосадовців податкової на Одещині отримали строки за корупцію

ВАКС визнав винними у корупції Наталію Чеботарьову, ексвиконувачку обов’язків начальника Державної податкової служби в Одеській області, та її заступника Володимира Мосійчука.

Про це повідомляє журналіст Олег Новіков у телеграм каналі NABU Daily. Наталії Чеботарьовій суд призначив 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Також їй заборонили обіймати посади, пов’язані з адміністративно-господарською діяльністю на 3 роки, і позбавили 5 рангу держслужбовця.

Її заступнику Володимиру Мосійчуку призначили 5 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Також його позбавили рангу держслужбовця та права обіймати посади строком на три роки. 

У підсудних є можливість оскаржити вирок до Апеляційної палати ВАКС протягом 30 днів.

Наталію Чеботарьову та її першого заступника Володимира Мосійчука звинуватили у хабарництві. За версією прокурорів, вони причетні до збирання поборів з підприємців працівниками Державної податкової служби. Аби ця злочинна схема не виплила, податківиця зі своїм заступником запропонували начальнику управління прокуратури Одеської області Михайлу Сербіну щомісячно платити 25 тисяч доларів. За ці кошти він мав би не заважати працівникам ДПС брати хабарі з підприємців й не притягувати їх до відповідальності за це. 

Читайте також: СБУ затримала чиновницю одеської податкової за підозрою в хабарництві

Більше публікацій ВирокиБільше публікацій Вироки »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

  1. […] та її першого заступника Володимира Мосійчука визнали винними у хабарництві. За версією прокурорів, вони причетні до збирання […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір