Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Антикорупційний огляд: Що відбувалося на Херсонщині перед річницею деокупації

Тиждень перед 11 листопада – першою річницею звільнення Херсона від російської окупації – був небагатим на новини, пов’язані з корупцією на Херсонщині, але дещо цікаве було, зокрема у наших колег. Також тиждень відзначився новинами, пов’язаними зі зрадниками та колаборантами. 

Новиною тижня, без сумніву, став строк для херсонського зрадника і тричі мера Херсона Володимира Сальдо: йому заочно український суд виніс вирок – 15 років із конфіскацією майна. Майно, до речі, арештували раніше. Ось тут більше цікавого. 

Цікаве від колег

Видання Кавун.City з’ясувало, що в Посад-Покровському на Херсонщині планують побудувати сучасний спортивний майданчик. На один лише проєкт планують витратити 750 тисяч гривень. Чи потрібен сучасний спортивний майданчик прямо зараз, питання. Також дивно, що закупівлю здійснили без тендеру. А обрана компанія ще й пов’язана з Медведчуком.

Видання Мост віднайшло корупційні сліди у нового заступника начальника Херсонської МВА Романа Мрочка. 

Журналісти видання «Інтент» повідомили, що офіційний сайт Херсонської ОВА почав надавати інформацію про закупівлі. Тепер кожен охочий може отримати детальну інформацію про усі закупівлі на офіційному сайті Херсонської ОВА.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір