Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Недешевий ремонт ліцею на Миколаївщині: Підряднику додали 1,6 мільйона на 5 днів робіт

Чиновники Березанської селищної ради на Миколаївщині підписали додаткову угоду на проведення капремонту приміщень ліцею в населеному пункті. Підряд отримала компанія «Агротехсервіс Д.В.В.». 

Інформація опублікована на порталі публічних закупівель Prozorro.

Примітно, що ремонт на 1,6 млн бюджетних грн компанія має завершити всього за п’ять днів – з 15 по 20 листопада 2023 року.

Річ у тому, що ремонт приміщень у ліцеї в Березанці замовили ще навесні 2023 року. Так, відділ освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради у квітні оголосив торги з очікуваною вартістю 9,1 млн бюджетних грн. Тендер викликав ажіотаж і на нього подались аж шість компаній. 

При цьому розпорядників відхилив найдешевші пропозиції, обравши в результаті ПП «Агротехсервіс Д.В.В.», яке запропонувало виконати роботи за 8,5 млн грн. Пізніше з компанією декілька разів укладали нові угоди, а восени вирішили виділити додатково 1,6 млн з коштів платників податків.

Компанія «Агротехсервіс Д.В.В.», яка зареєстрована 2001 року в миколаївському селищі Арбузинка, регулярно укладає бюджетні договори, вже підписавши угод на загальну суму 44,7 млн грн. І очікує підписання низки договорів на ще 2,1 млн бюджетних грн. Географічно всі бюджетні підряди ПП отримує в Миколаївській області. При цьому статутний капітал підприємства складає всього тисячу грн. Особливо вдалим для компанії видався саме 2023 рік.

Бенефіціаркою компанії значиться жителька Южноукраїнська Олена Зарицька, а директором Володимир Давій. Примітно, що вони вдвох фігурували в декларації головної спеціалістки Южноукраїнського міського військкомату Алли Коцюр як ті, хто має з нею спільне майно. 

Скрін YouControl

У 2021 році Коцюр подала декларацію на звільнення. Чи працює вона досі у структурі, враховуючи повномасштабну війну, невідомо, адже декларації посадовців наразі приховують від суспільства.

Варто також зазначити, що компанія «Агротехсервіс Д.В.В.», якою володіють Зарицька та Давій, «засвітилась» у журналістському розслідуванні видання «Нікцентр». Зокрема журналісти з’ясували, що підприємство, ремонтуючи укриття в ліцеї Щасливого, значно завищили ціни на матеріали.

Читайте також: Затримали підозрюваного в спробі підкупити командувача оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» (ФОТО)

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір