Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

200 тисяч «за рибу грошей»: Затриманому за спробу підкупити командувачу ОСУВ «Одеса» повідомили про підозру

Чоловікові, який намагався підкупити командувача оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса», отримав підозру від САП та НАБУ. За версією слідчих, він намагався дати хабаря в розмірі 200 тисяч гривень. Гроші пропонував за видачу окремого розпорядження для отримання дозволу на вилов біоресурсів у забороненій прикордонній зоні.

Нагадаємо, напередодні «Антикорупційний вимір» повідомляв про затримання працівника приватної компанії при спробі дати хабаря. Правоохоронці обіцяли розповісти про подробиці згодом, однак наразі повідомили лише про вручення підозри. 

Відомо, що дії затриманого кваліфікували  за ч. 3 ст. 369 КК України — пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі за вчинення нею дій в інтересах того, хто пропонує та надає таку вигоду за попередньою змовою групою осіб.

Про пропозицію хабаря правоохоронцям повідомив сам командувач ОСУВ «Одеса». Він написав заяву і сприяв викриттю та розслідуванню злочину. Ведеться слідство та очікується обрання запобіжного заходу. 

Читайте також: На Одещині судитимуть посадовця, який обманом заволодів катером вартістю 2,7 мільйона гривень

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір