Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Хабар за збереження посади й розкрадання бюджету: в Одесі затримали директора КП

Директора комунального підприємства Одеської міської ради викрили на хабарі, який посадовець вимагав у підлеглого, погрожуючи звільненням. Разом з тим правоохоронці збирають докази щодо діяльності схеми розкрадання бюджету у цьому КП. 

Правоохоронці вважають, що в комунальному підприємстві діяла схема розкрадання бюджетних коштів. На підприємство наймали фіктивних співробітників. Їм нараховувалась заробітна плата, яка фактично йшла до кишень посадовця.

Коли один зі співробітників відмовився від такої схеми, підозрюваний погрожував його звільнити. Або ж обіцяв за хабар його залишити на посаді, вважають правоохоронці. Начальнику дільниці комунального підприємства Одеської міської ради повідомили про підозру у вимаганні неправомірної вигоди. 

Щодо схеми розкрадання бюджетних коштів, правоохоронці наразі збирають доказову базу для оголошення підозри, зауважили в поліції. 

Водночас за інформацією «Антикорупційного виміру» в комунальному підприємстві «Міськзелентрест», та в його керівників пройшли обшуки. 

Фото: Департамент стратегічних розслідувань

Читайте також: Одеська міська рада планує збільшити фінансування однієї з цільових програм у понад 10 разів

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

3 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір