Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд скасував дозвіл на видобування граніту з родовища на Миколаївщині через власника – громадянина рф

Миколаївський окружний адміністративний суд задовольнив позов Держгеонадр, щодо скасування спецдозволу на видобування граніту родовища Трикратненське. Родовище належить ТОВ «Вознесенська торгово-промислова компанія» та розташоване у селі Трикрати, Вознесенського району на Миколаївщині.

Як повідомляють «Nadra.info»  скасування спецдозволу гранітному кар’єру пояснили тим, що кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Вознесенська торгово-промислова компанія» є громадянин російської федерації Абдулаєв Казбек Абусолтович. За даними аналітичної платформи YouControl, він проживає в Україні, в місті Одеса,  і контролює 30% капіталу компанії.

Директор Вознесенської торгово-промислової компанії Юрій Гержов повідомив, що станом на кінець листопада спецдозвіл не призупинений, на підприємстві працює 50 співробітників із середньою зарплатою близько 15 тисяч гривень.Також він пообіцяв, що буде реакція на анулювання дозволу, і запевнив, що Абдулаєв Казбек десять років мешкає в Одесі і має посвідку на проживання. 

Читайте також:На Одещині комунальники заплатять фірмі з виробництвом у рф понад 3 мільйони

Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір