Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Шість років позбавлення волі та 5 років колонії: Колишня одеська податківиця та її заступник оскаржують корупційний вирок

Апеляційна палата Вищого антикорсуду розгляне скаргу на вирок ексвиконувачки обов’язків начальника Державної податкової служби в Одеській області, та її заступнику Володимира Мосійчука. У листопаді цього року їх визнали винними у корупції. 

Про це повідомляє «Слово і діло». Адвокати подали низку скарг на вирок Наталії Чеботарьовій та Володимиру Мосійчуку. Раніше антикорупційний суд визнав їх винними в наданні хабаря прокурору і призначив 6 років позбавлення волі податківиці і 5 років колонії її заступнику. Після апеляційної скарги сторони захисту, ВАКС відкрив апеляційне провадження, де вироки будуть переглядатись. 

Нагадаємо, Наталію Чеботарьову та її першого заступника Володимира Мосійчука визнали винними у хабарництві. За версією прокурорів, вони причетні до збирання поборів з підприємців працівниками Державної податкової служби. Аби ця злочинна схема не виплила, податківиця зі своїм заступником запропонували начальнику управління прокуратури Одеської області Михайлу Сербіну щомісячно платити 25 тисяч доларів. За ці кошти він мав би не заважати працівникам ДПС брати хабарі з підприємців й не притягувати їх до відповідальності за це.

Читайте також: СБУ затримала чиновницю одеської податкової за підозрою в хабарництві 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір