Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Столичного підрядника підозрюють у хабарі: намагався підкупити службовців колонії на Кіровоградщині

На Кіровоградщині представника столичного ТОВ підозрюють у корупції. Правоохоронці стверджують, що підрядник за хабар службовцям колонії намагався приховати факт поставки неякісного вугілля та його недостатньої кількості. 

Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура, у листопаді минулого року київське ТОВ виграло тендер й мало поставити понад 500 тонн кам’яного вугілля у колонію на Кіровоградщині. 

Та половина цього обсягу палива виявилася значно гіршої якості, ніж передбачено умовами договору, а понад 4 тонни вугілля взагалі не доїхали. Колонія відмовилась приймати та оплачувати таку продукцію. 

Аби приховати цю невідповідність умовам договору, представник постачальника запропонував службовцям колонії 215 тисяч гривень. За це посадовці мали б закрити очі на нестачу та погану якість вугілля. 

За фактом давання хабаря службовій особі, представнику фірми підрядника повідомили про підозру. Зараз йому готують запобіжний захід.

Читайте також: На Кіровоградщині підрядника підозрюють у привласненні 3 мільйонів гривень на неякісно виконаному ремонті дороги

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір