Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині підрядника підозрюють у привласненні 3 мільйонів гривень на неякісно виконаному ремонті дороги

У Світловодську, що на Кіровоградщині, прокуратура зафіксувала можливий факт привласнення бюджетних коштів у сумі 3 мільйони гривень. Слідство вважає, що підрядник не виконав роботу з ремонту дорожнього покриття у повному обсязі, хоч і отримав оплату сповна.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура. Так, Кіровоградська ОДА і підприємство підозрюваного у 2017 році уклали договір. За ним підрядник провів капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Єгорова у Світловодську. Це одна з найжвавіших вулиць у місті, яку нині перейменували у Городоцьку.

Після завершених робіт реконструйована вулиця почала руйнуватись. Експерти перевірили цей факт і виявили, що підрядник використав менше будматеріалів, ніж заявив у звітності.

Зокрема за версією експертів, деякі роботи фірма взагалі не виконала, а, наприклад, товщину дорожньої подушки значно зменшила. Підрахували, що у кошторисній документації підрядник завищив вартість робіт на 3 мільйони гривень. З приводу цього факту прокуратура оголосила підприємцю про підозру і готує обрання запобіжного заходу.

Читайте також: У Кропивницькому замовили ремонт дороги за понад 6 мільйонів у фірми, пов’язаної з одеським ексдепутатом

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

4 коментарі

  1. […] Завищення вартості неякісного ремонту обійшлось бюджету у 3 мільйони гривень. Кілька місяців тому у цій справі підозру отримав підрядник. […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір