Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Кропивницькому замовили ремонт дороги за понад 6 мільйонів у фірми, пов’язаної з одеським ексдепутатом

Головне управління ЖКГ Кропивницької міськради планує укласти з ТОВ «Будівельна фірма Паритетбудінвест» угоду про ремонт дороги вартістю 6,7 млн грн.

Повідомлення про намір підписати договір оприлюднене у системі Prozorro.

Згідно з інформацією, до кінця року підрядник має завершити поточний ремонт вулиці Преображенської. У техзавданні вказано, що очікується ямковий ремонт. При чому, з ремонтом почергово на кожні смузі руху, аби інша лишалася вільна для руху. Також мають оновити пристрої зниження швидкості руху, каналізаційні люки, облаштувати бортові камені й тротуари.

Участь у тендері взяло три підприємства. Дві дешевші пропозиції кропивницьких фірм ТОВ «ПФ» (6 млн 398 тис. грн) і ПП «Ефект» (6 млн 701 тис. грн) управління ЖКГ відхилило через порушення в поданій ними тендерній документації. Як ідеться в протоколах відхилення, підрядники не правильно розрахували кошторис, вказали не ті будматеріали, які вимагалися.

Відтак тендер планують віддати ТОВ «Будівельна фірма Паритетбудінвест», пропозиція якого була найдорожча – 6 млн 702 тис. грн.

Ця фірма зареєстрована 2019 року у Чорноморську Одеської області. Засновниками є Артем Соболєв та Аркадій Іллящук. За період участі в публічних закупівлях фірма підписала угоди на 3,8 млрд грн.

Як писав «Антикорупційний вимір», Іллящук був помічником-консультантом депутата Одеської міської ради Валентина Гапуніча. В минулому скликанні, у 2015-2020 роках, Гапуніч пройшов до ради від партії «Довіряй Ділам» Геннадія Труханова. У 2010 році його було обрано від «Партії Регіонів».

Читайте також:Фірма «посіпаки» ексдепутата Одеської міськради без конкуренції отримує дорожні підряди

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір