Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Щодо закупівлі холодильників Миколаївською міськрадою розпочали службове розслідування, – Сєнкевич

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що стосовно закупівлі холодильників управлінням освіти розпочали службову перевірку. Йдеться про закупівлю 88 холодильників за значно завищеними цінами.

Як повідомляють журналісти «Nikcenter», під час пресконференції мер Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів про службове розслідування у міській раді. Його розпочали, аби знайти винних у завищених цінах під час закупівлі холодильників. 

Департамент внутрішнього фінансового контролю міської ради розпочав перевірку і знайшов суттєві порушення. Їх виправили ще до того, як розрахувались з підрядником, що допомогло заощадити кошти бюджету. 

Сєнкевич зазначив, що службове розслідування стосується особи, яка відповідає за закупівлю. Щодо неї можливе дисциплінарне стягнення. Та якби журналісти не звернули увагу на цю закупівлю, то з міського бюджету Миколаєва мали переплатити зайвих 700 тисяч гривень. 

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що управління освіти Миколаївської міської ради збиралось закупити 88 холодильників для потреб шкіл та садочків міста за завищеною вартістю. Та згодом міськрада домовилась з постачальником про зниження ціни, після того, як поспілкувалась з журналістами «Слідство.Інфо». 

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір