Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Миколаївський госпіталь ветеранів війни винайняв адвоката на 60 тисяч дорожче, ніж минулого року

КНП «Миколаївський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» уклав угоду із адвокатом Василем Лушниковим вартістю 180 тис. бюджетних грн. За ці гроші адвокат має надавати закладу послуги юридичного консультування та юридичного представництва у 2024 році. Здорожчання послуг може бути пов’язане з тим, що роботи в адвоката цьогоріч побільшає, якщо доведеться оскаржувати рішення обласної влади через суд. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Примітно, що заклад давно співпрацює із Василем Лушниковим. Однак його послуги наразі значно зросли в ціні. Наприклад, госпіталь у 2021 році уклав із Лушниковим угоду на рік за майже 50 тис. бюджетних грн, у 2022-му – за 70 тис. грн, а минулого року – за 120 грн

ФОП Лушников В.П. має популярність серед миколаївських чиновників і комунальників: станом на зараз він уже уклав угод на загальну суму 1,44 млн бюджетних грн. Найбільше договорів Василь Лушников отримав від миколаївського госпіталю ветеранів війни. 

Подорожчання послуг адвоката для госпіталю може бути пов’язано із запланованою реформою закладу. Як повідомляло видання «НікВесті» восени 2023 року, обласна влада має намір об’єднати Миколаївський клінічний госпіталь ветеранів війни з розташованою поряд обласною лікарнею. Вірогідно, госпіталь може намагатись оскаржити таке рішення через суд. 

Як указано на сайті миколаївського госпіталю ветеранів війни, з 2014 року заклад став центром медико-психологічної реабілітації учасників АТО. У лютому 2015 року створено медико-психологічний центр для реабілітації учасників АТО. 

Читайте також: У Миколаєві підрядник на реконструкції дитсадка привласнив майже півмільйона бюджетних коштів – прокуратура

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір