Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Під час засідання в Одеській ОВА силовики затримали голову громади: підозрюють у легалізації доходів і привласненні майна

Під час засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» в Одеській обласній військовій адміністрації, за повідомленням ЗМІ, затримали голову Мологівської громади Білгород-Дністровського району Олега Німачука.

Судячи з відео, опублікованого журналістами медіа «Думська», Олега Німачука підозрюють у легалізації злочинних доходів і привласненні майна. Очільнику громади працівники СБУ повідомили про підозру прямо в залі засідання, після чого вивели для проведення слідчих дій.

Відео: Думська

Інформацію про затримання у своєму телеграм-каналі підтвердив і голова Одеської ОВА Олег Кіпер: 

«Під час засідання робочої групи відбулося затримання одного з голів ОТГ Одещини. Правоохоронці нададуть всю детальну інформацію та офіційні коментарі. Але наголошую, що Одеська ОВА постійно співпрацює з усіма правоохоронними органами. Власне, сьогоднішні події це підтверджують», – повідомили у tg-каналі.

Зазначимо, після виборів 25 жовтня 2020 року та першої сесії  Мологівської сільської ради з 27 листопада 2020 року Олег Німачук є сільським головою Мологівської сільської ради. У 2015 – 2017 роках він був депутатом Білгород – Дністровської районної ради 7 скликання.

Читайте також:Хотів хабаря, а отримав підозру: На Одещині затримали митника

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

3 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір