Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Хотів хабаря, а отримав підозру: На Одещині затримали митника

Митника з Одещини підозрюють в отримання хабаря. За даними правоохоронців, інспектор митного поста «Білгород-Дністровський» хотів отримати 2300 доларів з осіб, що незаконно возили техніку з республіки Молдова. 

Як повідомили в департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України, митник вимагав кошти за незаконне перевезення товару. Наразі йому повідомлено про підозру. 

На організації схеми безперешкодного перевезення техніки на територію України митника спільними зусиллями викрили оперативники управління стратегічних розслідувань, працівники ТУ ДБР та Департаменту внутрішньої безпеки Держмитслужби. 

«Поліцейські спільно із колегами-правоохоронцями затримали митника одразу після одержання 1000 доларів США — третьої частини від обумовленої суми неправомірної вигоди. Раніше задокументовано факти отримання 550 та 770 доларів США.  

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили йому підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України», — йдеться в повідомленні правоохоронців. 

Митнику загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Раніше повідомлялося, що в Одесі бухгалтер військової частини привласнив 10 мільйонів

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір