Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині судитимуть правоохоронця — підозрюють, що за 10 тисяч доларів він «відмазав» шахрая

ДБР закінчило розслідувати справу щодо правоохоронця, якого обвинувачують у хабарі. Слідство встановило, що він отримав від фігуранта кримінального провадження  10 тисяч доларів за те, щоб закрити справу. 

За інформацією ДБР, правоохоронець розслідував справу, що стосувалась онлайн-шахрайства. Кримінальне провадження стосувалось мешканця Одеської області, що продавав неіснуючий товар іноземним замовникам. 

Як встановило ДБР, правоохоронець пообіцяв за 10 тисяч доларів «відмазати» шахрая та повернути йому майно, яке вилучили під час обшуків. Крім того, він хотів, аби фігурант справи про шахрайство продовжував займатись своїми обманними схемами і ділився прибутком з правоохоронцем у розмірі 20%, вважають слідчі.

Хабар у 10 тисяч доларів за те, щоб закрити справу про шахрайство, правоохоронець отримав особисто. Надалі через посередника він отримував свої відсотки від так званих шахрайських продажів. 

У вересні 2023 року ДБР затримали і правоохоронця і посередника. Обвинувальний акт щодо отримання ними неправомірної вигоди направили до суду. 

Фото: ДБР 

Читайте також: Правоохоронець обклав даниною імпортерів харчових продуктів — ДБР

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір