Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Віталій Кім у 2022 році подарував дружині годинник за 400 тисяч: що ще задекларував Голова Миколаївської ОВА

Згідно з декларацією, поданої головою Миколаївської ОВА Віталієм Кімом за 2022 рік, він та його дружина мають заощадження у валюті та збереження в іноземному банку. Очільник області орендував авто, маючи у власності два. А також подарував дружині недешевий годинник.

Про це повідомляють журналісти «Nikcenter». Як відомо з декларації очільника Миколаївської ОВА за 2022 рік, восени першого року повномасштабної війни Віталій Кім подарував дружині Юлії годинник Hublot за понад 400 тисяч гривень. Також у Юлії Кім за 2022 рік з’явились грошові збереження в криптовалюті на майже 850 тисяч гривень. 

У подружжя є й інші заощадження у валюті. Зокрема готівкою, згідно з декларацією, вони зберігають 95,5 тисяч доларів та 509 тисяч гривень. А 143 тисячі євро сім’я Кіма зберігає в банку Сантандер у Іспанії.

Попри те, що родина володіє автівками Mercedes-Benz E200 та SUBARU XV, голова Миколаївської ОВА у 2022 році став орендувати  Volkswagen Touareg R-Line 2020 року випуску за понад 994 тисячі гривень.

Також журналісти дізнались, що за 2022 рік на посаді очільника обласної військової адміністрації Віталій Кім заробив 930 тисяч гривень. Юлія Кім працює у в ТОВ «Мисливець Миколаїв», де за рік її зарплата склала 65,6 тисячі гривень.

Читайте також: Фірма родички Кіма отримує бюджетні підряди в Миколаєві

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір