Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині поліція виявила 12 епізодів розкрадання грошей однією фірмою

Білгород-Дністровський міськрайонний суд обрав запобіжний захід директору одеської компанії «Експерт Будова» Юрію Бойчуку. Його підозрюють в систематичному розкраданні бюджетних коштів та службовому підробленні. Правоохоронці заявляють про 12 епізодів, які їм вдалося зафіксувати.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на ухвалу слідчого судді Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області. 

Слідство вважає, що директор компанії ТОВ «Експерт Будова» Юрій Бойчук вносив неправдиву інформацію в акти виконаних робіт з метою заволодіння бюджетними коштами при виконанні підрядів Відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Кароліно-Бугазької сільської ради. В поліції вважають, що сумарно він вкрав майже 250 000 гривень на 12 обʼєктах, які ремонтувала його фірма.

Прокуратура просила відправити під варту Бойчука, але слідчий суддя погодився призначити йому цілодобовий домашній арешт та поклав на підозрюваного низку обовʼязків. Якщо провину керівника фірми доведуть, йому загрожує від пʼяти до восьми років позбавленням волі з забороною обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За даними YouControl, власниками ТОВ «Експерт Будова» є Роман Соколов та Юрій Бойчук. А згідно з даними поталу Clarity Project з 2019 році фірма почала активно брати участь у держзакупівлях. За 5 років компанія отримала 31 підряд на загальну суму в 4,26 мільйона гривень.

Читайте також: В Одесі судять директора фірми за розкрадання понад мільйона на ремонті школи 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір