Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині депутата райради підозрюють в отриманні 20 тисяч доларів хабаря

Депутату районної ради на Одещині повідомили про підозру в отриманні хабаря. За версією слідства, гроші він взяв, щоб домовитись про передачу в оренду ділянки землі.

За інформацією Одеської обласної прокуратури, депутат Білгород-Дністровської районної ради, що на Одещині, пропонував підприємцю за хабар передати в оренду ділянку землі з правом приватизації. Йдеться про 4 гектари біля села Молодіжне в Одеському районі. На цьому місці підприємець хотів збудувати комплекс техобслуговування автомобілів. 

Депутат Білгород-Дністровської райради за 20 тисяч доларів начебто обіцяв домовитись з депутатами сусідньої громади, аби позитивно вирішити питання про передачу земель. Народного обранця затримали під час одержання першої половини суми хабаря. Йому повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди. Затриманому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави. 

Відео: Департамент стратегічних розслідувань 

Читайте також: Понад 200 об’єктів нерухомості в родини і погрози свідку: Нові відомості у справі очільника Голованівської райради

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір