Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Миколаєві ремонт семи укриттів віддали одному ФОПу

Миколаївське КП «Захист» з осені 2023 року по лютий 2024-го без проведення відкритих торгів уклало вже сім угод на проведення поточного ремонту захисних споруд цивільного захисту з ФОПом Пашкевичем В.М. Загальна сума угод близько 1,2 млн грн. Як з’ясували журналісти, цей «улюбленець» чиновників — брат експосадовця.  

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Так, чотири підряди ФОП отримав у жовтні, листопаді та у грудні 2023 року. В останній місяць минулого року з підприємцем підписали відразу два договори. Роботи мали завершитись до кінця року.

З початку лютого Вадим Пашкевич встиг укласти з КП ще три угоди на ремонт укриттів у місті на загальну суму майже 600 тис. бюджетних грн. Весь цей обсяг роботи підприємець має закінчити до кінця травня 2024 року.

ФОП Пашкевич В.М. зареєстрували 2007 року в Миколаєві. Наразі підприємець уклав угод на загальну суму 3,4 млн бюджетних грн. Переважна більшість – без проведення відкритих торгів по неконкурентній процедурі.

Вадим Пашкевич пов’язаний із низкою інших підприємств. 

Скрін YouControl

Деякі з них також отримували бюджетні підряди. Наприклад, компанія «Трендком» підписала угод на загальну суму 1,9 млн бюджетних грн.

Примітно, що у 2015 році компанія «Візард груп», пов’язана з Пашкевичем, активно заробляла в Миколаєві на рекламі. Як повідомило видання Nikcenter, Вадим Пашкевич є братом тодішнього директора КП «Бюро естетики», яке контролювало рекламний ринок міста.   

Читайте також: Збитки майже на 45 мільйонів: На Миколаївщині підозрюється ексдиректор держпідприємства

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір