Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Колишню бухгалтерку поліції Одещини та її підлеглу підозрюють у привласненні майже мільйона гривень

Колишня головна бухгалтерка ГУНП в Одеській області та її підлегла отримали підозри за фактом заволодіння коштами з бюджету. Слідство встановило, що бухгалтерка працевлаштувала свою знайому до управління, й виплачувала їй зарплати на надбавки попри систематичну відсутність жінки на робочому місці. 

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, у 2020 році головна бухгалтерка Нацполіції в Одеській області працевлаштувала до управління свою знайому на посаду спеціаліста. Та приятелька бухгалтерки за три роки служби не з’являлась на робочому місці 369 днів. У дні, коли посадовиця все ж приходила, займалась своїми особистими справами на робочому місці, як встановила прокуратура. 

При цьому головна бухгалтерка не давала своїй підлеглій офіційних доручень чи завдань й закривала очі на її систематичну відсутність. Але за 2020-2023 роки подруга бухгалтерки регулярно отримувала зарплати, надбавки та премії за інтенсивність.

Таким чином жінки привласнили суму в майже 1 мільйон гривень з фонду оплати праці Нацполіції. Їм повідомили про підозру у заволодінні бюджетними коштами. 

Фото: Одеська обласна прокуратура

Читайте також: Головна бухгалтерка школи у Вознесенську нарахувала колегам завищені зарплатні, а надлишок привласнила, — прокуратура

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір