Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Інспектора водної поліції з Одещини судитимуть: підозрюють, що брав хабарі

До суду передали обвинувальний акт щодо інспектора Управління авіації та поліції на воді, якого підозрюють у корупції. За версією слідства, він організував схему поборів з підприємців, що займаються водними перевезеннями.

За повідомленням Одеської обласної прокуратури, інспектор вимагав хабарі у підприємців та громадян за те, щоб вони могли без проблем перевозити пасажирів через річку Дністер. 100 гривень за кожного пасажира — таку ціну мали сплачувати бізнесмени, що займались річковими перевезеннями.

Тих, хто був не згоден з цією пропозицією, очікували безпідставні зупинки на воді та вилучення прав на керування водним транспортом. Також, за інформацією прокуратури, водний поліцейський запевняв, що лише він за винагороду може впливати на вирішення проблем на воді з іншими співробітниками поліції, якщо такі виникнуть. 

Інспектора затримали після одержання 135 тисяч гривень від бізнесмена. Йому повідомили про підозру в отриманні хабаря, а також звільнили з посади. Справу водного полісмена розгляне суд. 

Фото: Одеська обласна прокуратура

Читайте також: За рибу 4 тисячі, за раків – 2 тисячі: На Одещині під час отримання хабаря затримали рибінспектора

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір