Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині фігурант корупційних розслідувань отримав підряд на ремонт очисної станції

КП «Первомайське управління водопровідно-каналізаційного господарства» підписало угоду на проведення ремонту очисної станції ОСВІ-1 вартістю 2,2 млн бюджетних грн. Підряд отримало ТОВ «Будівельна виробнича компанія ПМК-226», яке фігурувало в розслідуваннях про розтрату бюджетних коштів.  

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Комунальники не проводили відкриті торги, щоб визначити підрядника для проведення ремонтних робіт на станції, визначивши компанію на власний розсуд.

ТОВ «Будівельна виробнича компанія ПМК-226» зареєстрували у 2014 році в місті Первомайськ. Власницею підприємства значиться Тетяна Григоренко. Компанія неодноразово отримувала бюджетні підряди в Миколаївській та Одеській областях, уклавши угод на загальну суму майже 193 млн грн.

При цьому підприємство «засвітилось» у розслідуванні щодо можливої розтрати бюджетних коштів. Так, у 2019 році правоохоронці перевірили берегоукріплювальні роботи у Крижанівці Одеської області, які за 20,8 млн бюджетних грн виконувала компанія «Будівельна виробнича компанія ПМК-226». Тоді поліція встановила, що роботи виконані не в повному обсязі.

Крім цього ця ж компанія фігурує в розслідуванні щодо можливого привласнення або розтрати майна під час реконструкції частини водогону на Миколаївщині. Низку угод із ТОВ «Будівельна виробнича компанія ПМК-226» уклав Регіональний офіс водних ресурсів у Миколаївської області. Загальна вартість робіт складала майже чотири млн бюджетних грн.

Читайте також: На Миколаївщині прокуратура вимагає скасувати додаткові угоди на постачання газу у школи

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір