Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

«Фаворит» очаківських чиновників продовжує без відкритих торгів отримувати бюджетні кошти

Очаківська комунальна служба благоустрою уклала черговий бюджетний підряд із ТОВ «АрНіко-буд», яке зареєстрували менш як рік тому. На цей раз бюджетні кошти компанія отримає поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці Старофортечній в Очакові. Компанія отримує бюджетні підряди без проведення відкритих торгів.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Ремонт дороги на Старофортечній обійдеться бюджету в 4,1 млн бюджетних грн. Роботи підрядник має завершити до кінця 2024 року.

ТОВ «АрНіко-буд» зареєстрували у квітні 2023 року в Миколаєві. Менше ніж за рік компанія встигла укласти 13 договорів на загальну суму 42,8 млн бюджетних грн. Всі контракти ТОВ отримала від Очаківської комунальної служби благоустрою без жодної конкуренції – відкриті торги не проводили.

Засновником компанії значиться житель Миколаївської області Андрій Чоконарь. Як повідомляв «Антикорупційний вимір», бюджетні кошти ця особа також отримує і як ФОП. 

Примітно, що директором ТОВ «АрНіко-Буд» значиться Роберт Арутюнян, який може бути дотичним до низки інших компаній. Зокрема декілька років тому людина з таким же ПІБ працювала в миколаївській будівельній компанії «Миколаївбудмонтаж», яка пов’язана із «Південною Аграрно-експортною компанією». Її контролює миколаївській обласний депутат від партії «Наш край» Юрій Кормишкін. 

Фірма «Миколаївбудмонтаж» отримувала бюджетні підряди, уклавши договори на загальну суму майже 38 млн грн.    

Читайте також: На лаві підсудних опинились колишній та чинний очільники комбінату на Миколаївщині: підозрюють заволодіння коштами

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір