Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині чиновник отримав підозру за купівлю автівок, призначених ЗСУ

Посадовця Южноукраїнської міської ради на Миколаївщині підозрюють у зловживанні службовим становищем. Слідство встановило, що чиновник придбав за бюджетні кошти 5 автомобілів, які виявились гуманітарною допомогою для війська.

Як повідомляє Поліція Миколаївської області, з серпня 2022-го по травень 2023-го року уповноважений Южноукраїнської міської ради з питань проведення публічних закупівель уклав договір з підприємством на придбання п’яти вантажопасажирських позашляховиків для виконавчого комітету. 

Та підприємство взагалі не мало права займатись діяльністю з постачання автомобілів. Окрім цього, як встановило слідство, авто були гуманітарною допомогою та призначались для потреб армії. 

Правоохоронці вважають, що чиновник навмисне уклав договір з порушенням тендерних вимог. Таким чином посадовець завдав збитків бюджету на 2,4 мільйона гривень — у таку суму підприємець оцінив автомобілі. 

Чиновнику повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем. Йому загрожує до шести років увʼязнення з позбавленням права обіймати посади. 

Читайте також: На Миколаївщині судитимуть бізнесмена, який продав чиновникам автівки, призначені для ЗСУ

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір