Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині судитимуть бізнесмена, який продав чиновникам автівки, призначені для ЗСУ

До суду передали справу директора підприємства у місті Умань, що на Черкащині. Слідство вважає, що чоловік продав Южноукраїнській міській раді гуманітарні товари, які призначались для потреб Збройних сил України. 

Як встановила Миколаївська обласна прокуратура, директор підприємства за підробленими документами ввіз до України гуманітарний вантаж, а саме автівки. Але замість того, щоб віддати машини на потреби ЗСУ, підприємець продав цю гуманітарну допомогу виконавчому комітету Южноукраїнської міської ради, що на Миколаївщині. Йдеться про чотири позашляховики, за які міська рада сплатила підприємцю 1,8 мільйона гривень з бюджету.

Також Южноукраїнська міська рада у цього ж підприємця придбала вантажний сідловий тягач та вантажопасажирський автомобіль за понад 2 мільйони гривень. При цьому директор підприємства не мав права здійснювати будь-які операції з транспортними засобами. Надалі отримані кошти підозрюваний перерахував на інші рахунки з метою їх легалізації. 

Прокуратура звернулась до суду з позовом, вимагаючи, щоб підприємець компенсував завдані міській раді збитки. На майно обвинуваченого наклали арешт.

Читайте також: Недешевий ремонт ліцею на Миколаївщині: Підряднику додали 1,6 мільйона на 5 днів робіт

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір