Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Миколаївська поліція охорони заплатить майже 8,7 мільйона за навчання своїх працівників: ціна зросла

На початку 2024 року управління поліції охорони в Миколаївській області уклало угоду на послуги підготовки та навчання своїх співробітників вартістю майже 8,7 млн грн. Гроші отримає Вінницьке вище професійне училище департаменту поліції. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Як повідомили в управління поліції охорони Миколаївщини в відповіді на запит «Антикорупційного виміру» протягом 2024 року заплановано навчання 165 співробітників: 100 кандидатів пройдуть первинну професійну підготовку на посаду офіцера служби освітньої безпеки в разі відновлення роботи всіх шкіл регіону, ще 65 працівників направлять на підвищення кваліфікації. 

З відповіді на запит

Таким чином, усього Миколаївська поліція охорони планує направити на навчання 165 співробітників у поточному році. Отже, середня вартість на кожного працівника складає приблизно 52 тис. грн. І це дорожче, аніж минулого року.

Так, згідно з відповіддю відомства, у 2022-2023 році до Вінницького вищого професійного училища на первинну профпідготовку миколаївське управління поліції охорони направило 31 поліцейського, ще 100 пройшли підвищення кваліфікації та перепідготовку.

Протягом цього періоду відомство уклало із училищем низку угод на загальну суму 5,3 млн грн. Серед найбільш крупних – 3,2 млн грн у 2023-му році і два млн грн у 2022-му. Тож, середня вартість навчання миколаївських поліцейських тоді складала близько 40 тис. грн на кожного.

Вінницьке училище навчає поліцейських з усієї України. Наразі через систему Prozorro з начальним закладом укладено 372 договори на загальну суму 322 млн грн. Очолює училище Олександр Залізняк. Його зарплата у 2023 році склала майже 56 тис. грн на місяць. Примітно, що Залізняк начебто придбав у 2019 році позашляховик Nissan 2013 року випуску всього за 49 тис. грн. Навіть зараз вартість цієї автівки на порядок вища.   

Читайте також: 20 тисяч хабаря за нетверезе водіння: Іноземець намагався підкупити поліцейського на Миколаївщині

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір