Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Підрядник з Одещини в міжнародному розшуку: втік за кордон через обвинувачення в розкраданнях

Болградський районний суд Одеської області та прокуратура викликають обвинувачуваного Володимира Панайотова. Чоловік отримував підряди з ремонтів у 2019-2020 роках, але його викрили на привласненні бюджетних коштів та службовому підробленні. Однак він встиг завчасно втекти за кордон.

Про це повідомляє редакція «Антикорупційного виміру» з посиланням на судову повістку.

Одеська обласна прокуратура опублікувала повістку про виклик на судове засідання Володимира Петровича Панайотова. Він є обвинувачуваним у справі про привласнення бюджетних коштів на ремонтах вулиць в Болградському районі Одещини. Ймовірно мова йде про справу про розкрадання на ремонтах вулиць, де обвинуваченим також є Микола Богоєв – сільський голова Олександрівки, що в Болградському районі. Нині він очолює Городненську сільську раду. 

Обвинувальний акт щодо Володимира Панайотова був переданий до Болградського райсуду ще в серпні 2023 року. Однак почати судити його досі не можуть, бо в листопаді 2022 року чоловік перетнув кордон з Республікою Молдова та досі не повернувся до України. Це сталося через кілька днів після повідомлення йому про підозру. У 2023 році суддя Болградського районного суду на прохання прокурора постановив оголосити Панайотова у міжнародний розшук та передати його дані до Інтерполу. Однак йому і досі вдається переховуватись від суду. 

За даними платформи Clarity Project, Володимир Панайотов у 2019-2020 роках отримав 10 підрядів від сільських рад на Одещині. Загальна сума укладених з ним угод – 4,55 мільйона гривень. Всі договори сільради підписували з ним напряму, тобто конкуренції у Панайотова не було. 

Читайте також: На Одещині депутата від «Слуги Народу» підозрюють в розтраті коштів лікарні 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

4 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір