Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Херсонська прокуратура вимагає скасувати тендер на 2 мільйони через змову учасників

Херсонська обласна прокуратура звернулась до суду з вимогою скасувати договір з підприємством на постачання техніки за понад 2 мільйони гривень. Антимонопольний комітет встановив, що під час торгів фірма-переможець змовилась з іншими учасниками, чим спотворила результати тендеру. 

Як повідомляє Херсонська обласна прокуратура, ще до повномасштабного вторгнення державне підприємство уклало договір з комерційною структурою, що перемогла на тендері. Фірма за договором мала поставити техніку на понад 2 мільйони гривень.

Антимонопольний комітет з’ясував, що підприємство-переможець під час торгів змовилось з іншими учасниками, аби за результатами тендера отримати для себе найбільш вигідні умови. Зокрема комісія встановила, що «конкуренти» діяли в один і той самий час, синхронно завантажували файли на сервер з однієї IP-адреси.

Оскільки таким чином результати торгів були спотворені, прокуратура вимагає, щоб фірма-переможець повернула в бюджет держави отримані за договором 2 мільйони гривень. З цього приводу Херсонська обласна прокуратура звернулась до суду з позовом. 

Читайте також: На Одещині судять підрядника за розкрадання майже 2 мільйонів на будівництві трубопроводу

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір