Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Підозру у державній зраді оголосили ексвикладачці херсонського училища

Підозру у державній зраді отримала колишня викладачка херсонського училища Олена Базалій, яка у липні 2022 року написала заяву до так званого «департаменту освіти і науки» щодо призначення її «директором» «Херсонского высшего профессионального училища сервиса и дизайна». Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на Херсонську обласну прокуратуру.

Так звана директорка організувала у закладі навчальний процес за стандартами рф. Всі підручники та методичні матеріали були завезені з території росії та надруковані російською мовою. Також, за наказом окупаційного керівництва, вона «підвищувала кваліфікацію» у так званій «Академии непрерывного образования Херсонской области». про що отримала відповідний сертифікат.

Відтак, Базалій Олені Анатоліївні заочно повідомили про підозру у пособництві державі-агресору та впровадженні стандартів освіти держави-агресора (ч. 1 ст. 111-2, ч. 3 ст. 111-1 КК України). Текст підозри оприлюднений на сайті Офісу Генерального прокурора. До повномасштабного вторгнення Олена Базалій обіймала посаду майстра виробничого навчання у Херсонському вищому професійному училищі сервісу та дизайну.

Читайте також: Правоохоронці оголосили нові підозри Сальдо та ще сімом колаборантам

Більше публікацій Війна з росієюБільше публікацій Війна з росією »
Більше публікацій Зрадники та колаборантиБільше публікацій Зрадники та колаборанти »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір