Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Херсонську морську академію в Одесі за бюджетні кошти рекламуватиме підприємиця без досвіду у невідомий спосіб

Херсонська державна морська академія уклала угоду на рекламні послуги на 47 448,00 грн. Рекламувати вищій навчальний заклад, релокований до Одеси, довірили підприємиці з Харківської області, зареєстрованій лише 7 місяців.  

Договір уклали напряму, без використання електронної системи закупівель. Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на відповідну закупівлю на порталі «Прозорро».

Цікаво, що жінка з такими самими даними у 2023 році звільнилася з посади головної державної ревізорки-інспекторки у ГУ ДПС у Харківській області. Також у рідному місті підприємиці у податковій працювала мама особи з такими самими прізвищем, ім’ям та по батькові. 

Відповідно до плану закупівель, рекламні послуги оплатять коштом державного бюджету. За даними YouControl, підприємиця, яка надаватиме послугу, зареєструвалась лише 7 місяців тому – 2 серпня 2023 року – і це її перший досвід роботи з бюджетом. 

Причому як саме підприємиця рекламуватиме морську академію, невідомо – це також не зазначено і в договорі. Інших документів щодо закупівлі на порталі немає.

Херсонська державна морська академія релокована до Одеси через початок окупації Херсона у 2022 році. Після деокупації виш продовжує перебувати в Одесі через щільні обстріли Херсона і неможливість працювати там. 

Читайте також: Антикорупційний огляд новин Херсонщини: продаж майна зрадника та колекціонери підозр

Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір