Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Обов’язково білі й зі шкіряним салоном: Миколаївська міськрада купує для тероборони два авто за 3,7 мільйона

Миколаївська міська рада запланувала придбати для місцевої ТРО дві легкові автівки за 3,7 мільйона гривень. Та вимоги до транспортних засобів дещо специфічні. 

Про це пишуть журналісти «Nikcenter». Виконавчий комітет Миколаївської міськради 21 березня оголосив закупівлю двох легкових автівок Mitsubishi Pajero за 3 мільйони 765 тисяч гривень. Вони мають піти на потреби місцевої тероборони. У замовника — Миколаївської міськради — є специфічні вимоги до авто. 

Вони повинні бути білого перламутрового кольору, з макіяжними люстерками з підсвіткою, зі шкіряним кермом та салоном, й поличкою в багажному відсіку. Також авто мають бути оснащені антипробуксовочною системою, сімома подушками безпеки, системами кріплення дитячих крісел.

Окрім вимог до транспортних засобів, замовник хоче, аби учасники надали документи про наявність досвіду у постачанні автівок. Сам аукціон запланований на 29 березня, до того триває подання пропозицій. Слід додати, що запланована вартість автівок значно перевищує ринкову. 

Читайте також:Правоохоронець на Одещині рік катався на арештованому авто з фальшивими номерами, — ДБР

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір