Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Журналісти дослідили, які статки має затверджений кабміном майбутній заступник голови Одеської ОВА

Директор департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Одеської ОВА Антон Шалигайло невдовзі стане новим заступником очільника ОВА. Таке рішення на засіданні 26 березня погодив Кабінет Міністрів України. Журналісти видання «Інтент» перевірили, які статки задекларував чиновник за 2023 рік.

Згідно з даними декларації, з 2019 року майбутній зам голови Одеської ОВА володіє нерухомістю, а саме квартирою в Одесі розміром 63,3 кв. м. Проте не вся квартира належить йому, а лише 17 відсотків. Право власності також мають його донька, дружина та падчерка. Антон Шалигайло у декларації за 2023 рік вказав наявність землі в Бородянці, на Київщині, площею 1200 кв. метра. 

Власної автівки посадовець та його сім’я, судячи з декларації за 2023 рік, не має, тому він з 2020 року орендує автомобіль Acura rdx 2008 року випуску у ТОВ «Сіндікат лізинг».

Заробітна плата за 2023 рік на посаді голови департаменту ЖКГ становить 538 тисяч, всього на тисячу більше ніж за 2022 рік. Готівки за 2023 рік Антон Шалигайло задекларував 6 тисяч доларів. Рік до того ця сума складала 3 тисяч доларів. 

Зазначимо, наразі голова Одеської ОВА Олег Кіпер має чотирьох заступників: Олександра Харлова, Дмитра Радулова, Андрія Фігеля та Сергія Кропиву.

Читайте також: Під час засідання в Одеській ОВА силовики затримали голову громади: підозрюють у легалізації доходів і привласненні майна

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір