Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Народна артистка-колаборантка з Херсонщини отримала 10 років за ґратами із конфіскацією майна

Рівненський міський суд виніс вирок щодо Народної артистки України, херсонської акторки Ружени Рубльової, яка під час окупації Херсона пристала на бік росіян і активно співпрацює з ними зараз. Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на Судовий реєстр.

Ружена Рубльова отримала покарання у вигляді десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади у сфері культури строком дванадцять років та з конфіскацією усього належного їй на праві власності майна. Важливе уточнення: початок строку відбування покарання Рубльовій у вигляді позбавлення волі обчислюється з дати її затримання та реального виконання покарання у вигляді позбавлення волі. Наразі ж зрадниця перебуває на окупованій території Херсонщини, переважно в Генічеську.

Звання Народної артистки України Рубльова отримала менше, ніж за рік до початку окупації Херсонщини росіянами — до 8 березня 2021 року. Разом із нею звання Заслуженого артиста України отримав інший колаборант — Євген Гамаюнов (на фото нижче разом із Рубльовою). Він теж наразі виступає на окупованій Херсонщині та в росії.

Після участі у концерті на честь фейкового «возз’єднання» окупованих українських територій з росією Рубльова отримала підозру у колабораційній діяльності. 

Відповідно до даних Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, у Рубльової є право власності на дві квартири: по проспекту Ушакова (нині – проспект Незалежності) та по вулиці Порт-Елеватор.

Нагадаємо, раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв про продаж у дохід держави квартир іншого зрадника — Володимира Сальдо – в Одесі.

Більше публікацій ВирокиБільше публікацій Вироки »
Більше публікацій Зрадники та колаборантиБільше публікацій Зрадники та колаборанти »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір