Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Директорка ліцею в Одесі отримала підозру у вимаганні хабарів

Очільниці ліцею в Одесі повідомили про підозру в вимаганні та отриманні неправомірної вигоди. Слідчі вважають, що посадовиця вимагала щомісячний хабар від підприємця-орендаря паркувального майданчика.

Як повідомляє пресслужба поліції в Одеській області, директорка ліцею в Одесі вимагала щомісячні хабарі у підприємця. Останній орендував паркувальний майданчик на території ліцею, де заробляв, беручи кошти у водіїв за паркування авто. 

Слідство встановило, що за 11-12 тисяч гривень щомісячної плати директорка обіцяла не заважати цьому бізнесу. Якби орендар майданчика відмовився платити, очільниця навчального закладу погрожувала йому відключенням електроенергії на парковці.

Щомісячну плату підприємець вносив двічі на банківський рахунок посадовиці, й одного разу передав кошти через посередника. В ході обшуку слідчі вилучили частину хабаря. Директорці ліцею повідомили про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди. Їй загрожує позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади.

Фото: Поліція Одещини

Читайте також: Працівниця ліцею на Одещині начебто вимагала 2000 доларів за сприяння у вступі до закладу

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір