Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Продаж новенької Audi A8 та соцвиплати від міської ради: що задекларував нардеп з Одеси Артем Дмитрук

Журналісти дослідили декларацію народного депутата з Одеси, представника президентської партії Артема Дмитрука й дізнались, що у 2023 році він вигідно продав Audi A8 й залишився їздити на ВАЗ 2101 майже 50-річного віку. А ще нардеп з дружиною отримував соцвиплати від Одеської міської ради.

За інформацією «Центру публічних розслідувань», у 2023 році народний депутат Артем Дмитрук за 400 тисяч гривень продав автівку Audi A8, яку придбав лише у 2022 році за 300 тисяч гривень. Судячи з декларації, у його арсеналі транспортних засобів залишився старенький ВАЗ 2101, випущений у 1976 році.

Ще нардеп любить орендовані квартири в Одесі. Зокрема у декларації за 2023 рік вказано, що у громадянки Сніжани Ніколайчук він винаймає житло розміром 170 квадратів. Цю орендовану квартиру він вказував і у декларації рік до цього.

Інша орендована ним квартира в Одесі має розмір понад 201 квадратний метр. А ще в його користуванні квартира площею 51 квадратний метр. Цінне майно Дмитрука залишилося незмінним. Це золотий годинник Poljot та три ікони.

За 2023 рік Артем Дмитрук отримав заробітної плати на 627 тисяч гривень. Разом з тим він та дружина отримували соцвиплати від Одеської міської ради. За рік на двох ця сума склала майже 25 тисяч гривень.

У подружжя зберігається готівка, зокрема 106 тисяч доларів та 1,2 мільйона гривень. На банківських рахунках сім’я Дмитруків має майже 30 тисяч гривень, один євро та один долар.

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що Артем Дмитрук під час війни придбав дорогу автівку.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір