Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У родини очільника Одеської РДА за 2023 рік з’явились 3 автівки за 8 мільйонів

У родині Олександра Гринчака, голови Одеської районної державної адміністрації, за 2023 рік з’явились три автівки загальною вартістю у 8 мільйонів гривень. Очільник РДА в декларації зазначив, що одна автівка належить його дружині, а іншими двома, що перебувають у користуванні посадовця, володіють його батько і брат. 

Про це пише «Nikcenter». У декларації за 2023 рік Олександр Гринчак зазначив, що його дружина Тетяна Гринчак придбала Porsche Cayenne за 4,5 мільйона гривень. На рідного брата посадовця оформлена Toyota Camry, куплена з салону за 1,65 мільйона гривень. 

Третє авто в родині належить батьку-пенсіонеру, це LEXUS LX 570 2021 року випуску, вартістю близько 1,6 мільйона гривень. Журналісти зв’язались з Олександром Гринчаком, аби дізнатись: звідки в його родини є кошти на дорогі автівки. 

Він відповів, що свій Porsche Cayenne його дружина купила самостійно. Вона нібито спочатку взяла кредит для підприємницької діяльності, згодом його погасила і на доходи від бізнесу придбала авто. Також Тетяна Гринчак продала попередню автівку за 3,7 мільйона гривень. Щодо інших двох авто, які належать брату і батьку, очільник РДА нічого не пояснював.

«Я на своїй посаді як волонтер, тому що знаю, які там заробітні платні. І роблю все для того, щоб перемогти. Можете запитати будь-якого корупціонера в Одеському регіоні, які зараз пищать від нас, бо звикли красти. Ми цього не даємо. Ці кошти намагаємося скерувати на ЗСУ, щоб наша армія перемогла», — розповів журналістам Олександр Гринчак.

Нагадаємо, Олександра Гринчака очолив Одеську РДА у вересні 2023 року. 

Читайте також: Одеське КП переплатило понад 1,7 мільйона фірмі свого ексдиректора, який зібрався очолити управління в райдержадміністрації

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір