Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині ремонтувати дорогу за 4,5 мільйона буде місцевий «любимчик» чиновників

Куцурубська сільська рада в Миколаївській області без проведення відкритих торгів уклала угоду на виконання капітального ремонту дороги по вулиці Москаленка. Підряд отримала компанія, яка регулярно укладає бюджетні договори.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Ремонтні роботи мають завершити до 1 вересня 2024 року. Капітальний ремонт і реставрацію дороги на Миколаївщині буде проводити миколаївське ТОВ «Південь-дорбуд».

Компанію «Південь-дорбуд» зареєстрували у 2017 році. Власником компанії зазначений житель Миколаєва Євген Кругликов. Компанія регулярно укладає угоди за кошти платників податків – наразі на її рахунку 138 договорів на загальну суму понад 88 мільйона бюджетних гривень у Миколаївській та Херсонській областях.

Примітно, що низка чиновників вказувала в деклараціях ТОВ «Південь-дорбуд» як джерело доходу. Серед них, наприклад, співробітник Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Іван Чаусенко. 

Власник компанії Євген Кругликов –  чоловік колишньої головної бухгалтерки пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Миколаївській області Світлани Кругликової. Вона звільнилась з відомства у 2020 році. 

Компанія «Південь-дорбуд» згадується у судовій ухвалі щодо корупційної справи. Суд у 2020 році надавав слідчим доступ до договорів ті інших документів, укладених цією компанією з чиновниками Галицинівської сільської ради Вітовського району Миколаївської області. 

Читайте такожКП «Миколаївводоканал» підкинув додаткових 1,5 мільйона з бюджету на реконструкцію колектора

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

3 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір