Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Чиновницю Херсонської ОВА, директора та власника підприємства викрили на привласненні 7,7 мільйона з фонду Кабміну

На Херсонщині підозри отримали очільниця департаменту обласної військової адміністрації, а також директор та власник підприємства. Усіх трьох слідчі вважають причетними до розкрадання 7,7 мільйона гривень на виконанні робіт з обстеження пошкоджених внаслідок війни об’єктів інфраструктури на Херсонщині.

За інформацією Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Херсонська ОВА замовила підприємству роботи з технічного обстеження об’єктів, які зазнали пошкоджень внаслідок російських обстрілів. Фірма мала обстежити стан 107 об’єктів соціальної інфраструктури. 

За це виконавець робіт отримав оплату з резервного фонду Кабінету Міністрів України. Та слідство встановило, що вартість цих робіт була завищена більше ніж в 15 разів, і з фонду підприємство отримало зайвих 7,7 мільйона гривень.

Правоохоронці вважають, що до цього причетна очільниця одного з департаментів Херсонської ОВА, яка змовилась з власником підприємства, аби надалі заволодіти 7,7 мільйонами гривень.

Чиновницю ОВА, директора компанії і власника компанії затримали. Їм повідомили підозри у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб та у службовому підробленні. 

Читайте також: За 9 місяців 2023 року на Херсонщині уклали договорів на 3,76 млрд бюджетних гривень

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір