Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеський «Міськзелентрест» через бездіяльність втратив земельну ділянку вартістю 350 мільйонів, — Держаудитслужба

Державна аудиторська служба провела ревізію діяльності Одеського КП і виявила низку порушень на понад 10 мільйонів гривень. Також через бездіяльність комунальне підприємство втратило земельну ділянку на 155 гектарів. 

Про це повідомляє Державна аудиторська служба. Під час ревізії діяльності одеського КП «Міськзелентрест» аудитори знайшли низку порушень. Одне з них стосується земельної ділянки у передмісті Одеси, в селі Олександрівка. 

Десятки років ця земля загальною вартістю у 353,3 мільйона гривень була у користуванні комунального підприємства. Та чиновники вчасно не оформили документи на ділянку. Аудитори встановили, що через недбалість «Міськзелентресту» громада втратила майже 90% площі цієї землі, що складає майже 155 гектарів. 

Інше порушення, виявлене аудиторами, стосується діяльності «Міськзелентресту» щодо охорони та утримання зелених насаджень. Це порушення потягло за собою збитки у 5,2 мільйона гривень. Загалом аудитори оцінили у понад 10 мільйонів гривень порушення, які стались через бездіяльність «Міськзелентресту».

Читайте також: Поліція змусила одеську мерію скасовувати тендер через порушення: Чиновники вдруге спробують купити дерев на 6 мільйонів

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір