Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Поліція змусила одеську мерію скасовувати тендер через порушення: Чиновники вдруге спробують купити дерев на 6 мільйонів

Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції Одеської області знайшов порушення у документах переможця тендеру «Одесміськзелентресту». Йдеться про закупівлю дерев загальною вартістю на 6 мільйонів гривень. В Одеській міськраді ігнорували ці порушення, поки правоохоронці не направили листа з вимогою вжити заходів. 

Як пише видання Культурометр, після виявлення порушень поліцією, чиновники одразу скасували тендер і замість нього 8 вересня створили такий самий, але з виправленими порушеннями. Ймовірно, цей тендер виграє та ж сама фірма, або пов’язана з нею.

Так, «Одесміськзелентрест» хоче придбати декоративні дерева, вартість яких від 20 до 40 тисяч гривень. Середня ціна таких дерев на ринку набагато нижче. Також викликає питання необхідність такого озеленення під час війни. 

Читайте також: Одеські чиновники доплатять фірмі підсанкційного бізнесмена за ремонт дороги.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

  1. […] Поліція змусила одеську мерію скасовувати тендер чере…Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції Одеської області знайшов порушення у документах переможця тендеру «Одесміськзелентресту». Йдеться про закупівлю дерев загальною вартістю на 6 мільйонів гривень. В Одеській … Read more […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір